Настаняване
  • Къщи за гости "Паладия" се намират на половин час път от София. Къщите са изградени изцяло от естествени материали, като дърво и камък и са разположени на близо 10 декара площ. Всяка къща има собствен стил и е неповторима сама по себе си. Къщите ни са Дая и Даная , като всяка от тях осигурява различни удобства, според Вашите нужди! Всички къщи разполагат с обширни зелени площи, безплатен паркинг, както и WI-FI интернет на територията на целия имот.

Къща за гости "Дая"

  • Къща Дая ( за 16 души ) е най-новата къща. Разполага с 8 двойни стаи, всяка със собствен санитарен възел. Гостите ни могат да разполагат с просторна механа с камина с капацитет над 30 души. Към нея има изцяло оборудван кухненски бокс, голям LCD телевизор с Булсатком и аудио уредба. Под каменната настилка на механата, както и на всички бани има изградено водно подово отопление, което води до неповторим комфорт през зимните месеци. Отоплението  на къщата е локално, с пиролизен котел на дърва. Къщата разполага с външно барбекю и две просторни покрити тераси, едната от които с панорамна гледка от втория етаж. 
  • В непосредствена близост до къщата предлагаме самостоятелна еднофамилна къща с капацитет 2+2 души, разполагаща с преходна трапезария с кухненски бокс с разтегателен диван, спалня и санитарен възел.

Къща за гости "Даная"

  • Къща Даная ( за 18 души ) разполага с 5 стаи (четири 3-ки ,една 4-ка и една 2-ка). Къщата е битова, строена е в стар родопски стил, отоплението е с камина с водна риза на дърва.
    Гостите на къщата могат да разполагат с две механи, по-голямата от които е с капацитет 20-22ма души. Механите разполагат с оборудвани кухненски боксове, кабелна телевизия, стерео уредба, санитарен възел, както и водно подово отопление под каменните настилки. Към двете механи има две просторни външни барбекюта.
  • Комплексът предлага ползването на сауна и открит басейн ( в летните месеци) срещу допълнително заплащане. Предлагаме и собствено производство на вино и ракия. На място може да разгледате и специално изградената изба, която е изцяло вкопана в естествена скала. Разполагаме също и с фитнес зала, както и тенис маса.

     Ако нямате желание да готвите при предварителна уговорка има възможност за кетъринг.